Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

PINJO design  (y-tunnus 3131995-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja siirtymällä kassalle, jossa ohjelma valitsee automaattisesti -maksu toimituksen yhteydessä- vaihtoehdon. Kun painat tilaa- nappia, saat heti sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Käsittelen tilaukset niin pian kuin mahdollista ja laitan sähköpostiisi erillisen laskun ostoksistasi. Postikulut lisätään laskuun. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä mahdollisesti ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksuvaihtoehdot

Uudessa verkkokaupassani on mahdollista maksaa ainostaan laskulla. Lähetän laskun sähköpostiisi Airue.net-laskutuspalvelun kautta. Sinulla on 14 vrk aikaa maksaa lasku.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tuotteet toimitetaan kirjeenä Suomeen. Lähetyksen hinta on 4.90€.
Käytän Plussa-merkkiä lähetyksen turvaamista ja toimitusajan nopeuttamista varten Sähköiset tuotteet säilyvät sivustolla kohdassa: Oma tili- Lataukset

Toimitusaika

Tilauksen käsittelyaika on 1-4 päivää ja paketin saapuminen Suomen sisällä kestää tavallisesti 1-2 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, ota yhteyttä Pirjoon sähköpostin pinjodesign@gmail.com välityksellä. Paketin palautuksesta on aina ennen palautusta ilmoitettava, paketin noutamatta jättäminen ei kata tätä ilmoitusta. Saat vastausviestissä tarkemmat ohjeet palautuksen toteuttamisesta. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuksesta koituneet postikulut ja palauttamaan paketissa mahdollisesti mukana olleen kaupanpäällisen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla osoitteeseen villapesuohjelma@gmail.com. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Mikäli vastaanottamissasi tuotteissa on jotain vikaa otathan viipymättä yhteyttä. Mikäli paketti palautuu lähettäjälle puutteellisten yhteystietojen vuoksi, asiakas maksaa paketin uudelleen lähettämisestä koituneet postikulut.