Elämäni palaset -ristiriipus

180,00

Osasto:

Jokainen riipus valmistetaan tilauksesta, jolloin täysin samanlaista ei tule vastaan. Huomioi siis, että tilaamasi risti ei juuri samanlainen kuin kuvan risti. Laitan sinulle kuvan valmistuneesta rististä ennen postitusta. Myös ketjusta voidaan sopia tarkemmin.

Elämäni palaset -malliston korut on koottu palasista, niin kuin meidätkin. Ilot, surut, rakkaus, kivut, vastoinkäymiset ja kohtaamiset, ne kaikki jättävät jälkensä meihin. Jokainen pala on arvokas kulma täydellisessä, ainutlaatuisessa kokonaisuudessa.

Ketju 925 hopeaa, 50 cm pitkä.

Tilataksesi tuotteen lisää se ostoskoriin ja tilaa. Saat tilausvahvistuksen ja laskun heti sähköpostiisi. Tilausnumerosi näkyy pankin tietojen alapuolella hakasuluissa. Ilmoita tilausnumero maksun yhteydessä viestikenttään. Aloitan tuotteen valmistamisen mahdollisimman pikaisesti tilaus järjestyksessä, ja toimitan heti kun maksu näkyy tililläni.

Toimituskulut  4.90 e (sis alv) lisätään automaattisesti laskuun.

Postituksen yhteydessä saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksen valmistumisesta ja ladattavan pdf-tiedoston, joka sisältää hopeanhoito-oppaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämäni palaset -ristiriipus”