Häivähdyksiä riipus

450,00

Osasto:

Häivähdyksiä-korusarja liikkuu värien ja tarinoiden lumoavassa maailmassa. Korut kumpuavat elämän poluilta, niiden rosoisuudesta ja ilon pilkahduksista. Korut kuvastavat yhteen liittyviä elämän polkuja, joiden varrella ilonhetket esiintyvät kuin kauniit kivi-istutukset. Koruissa rouheasti viilattu hopea kuvaa rosoista mutta luotettavaa maaperää ja eri sävyissä hohtavat safiirit symboloivat elämän hienoja hetkiä. Pirjo toivoo, että korut myös muistuttavat, että elämässä asiat eivät aina etene suoraviivaisesti ja polkuihimme kuuluu mutkittelevuus.

Häivähdyksiä sarjan koruissa on käytetty eri sävyisiä safiireja, jotka ovat saaneet korut loistamaan monin eri värein. Häivähdyksiä-koruissa ne symboloivat elämän hienoja hetkiä, jotka ilmestyvät jokaisen polulle. Hän halusi valita kivet, joissa on runsaasti sävyeroja, ja korujen kivien väreistä löytyy muun muassa vaaleaa laventelia ja ruskeansävyjä.

Korujen päämateriaalina toimii hopea, joka luo kauniin taustan safiirien moniväriselle loistolle.

Osiot kuvastavat kalliota tai maaperää, joka kaikessa epätäydellisyydessään on pysyvä. Kalliomaista maaperän tunnelmaa on tuotu myös pintaviimeistelyllä. Rouhea viilaus symboloi elämän rosoa ja vaihtelevuutta. Häivähdyksiä-korusarjan moduulin muoto kuvaa kahta toisiaan koskettavaa elämänpolkua. Kivi-istusosion polveilevasti sijoitetut kivet kertovat elämäntapahtumien liittymisestä toisiinsa ja korun ympyrämäinen muoto elämän jatkumosta.

Riipuksen ketju on hopeaa ja sen pituus on 45 cm, lisäilmettä riipukseen tuo kerrostetut ketjut, jotka voi halutessaan irroittaa.

Mikäli haluat keskustella eri kivien käytöstä,  laita minulle viestiä pinjodesign@gmail.com

Korut valmistetaan tilausjärjestyksessä, mikäli tilauksellasi on kiire, tarkista ensin sähköpostiviestitse, että työ ehtii valmistua aikatauluusi sopivaksi.

Saatat myös pitää...