Hopeinen Mukava – neulekoru, matta

(1 tuotearvio)

225,00

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Matattu pinta.

Mukava – neulekoru on syntynyt silkasta rakkaudesta lankaan. Siitä tunteesta, kun nostaa käteensä kauniin käsinvärjätyn vyyhdin, tai sormeilee upeaa suomalaista villaa. Vyyhdin muotoinen koru on saanut seurakseen hopeiset laukkaset, ne viestivät rakkaudesta Lappiin ja käsityöperinteisiin. Laukkaset välkehtivät kauniisti valon osuessa nihin.

Ketju 925 hopeaa, 80 cm pitkä.

Tilataksesi tuotteen lisää se ostoskoriin ja tilaa. Saat tilausvahvistuksen ja laskun heti sähköpostiisi. Tilausnumerosi näkyy pankin tietojen alapuolella hakasuluissa. Ilmoita tilausnumero maksun yhteydessä viestikenttään. Aloitan tuotteen valmistamisen mahdollisimman pikaisesti tilaus järjestyksessä, ja toimitan heti kun maksu näkyy tililläni.

Toimituskulut  4.90 e (sis alv) lisätään automaattisesti laskuun.

Postituksen yhteydessä saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksen valmistumisesta ja ladattavan pdf-tiedoston, joka sisältää hopeanhoito-oppaan.

1 arvio tuotteelle Hopeinen Mukava – neulekoru, matta

 1. Saijan Puikoilla

  Tämä koru on aivan huikea neulojalle. Kanssaneulojat tunnistavat heti joko korun itsessään tai sen aiheen. Ja koru on myös esteettisesti tosi kaunis niin eipä ole väliä vaikka tavikselle ei aihe heti aukeaisikaan 😉

  • Pirjo

   Hei
   Kiitos viestistäsi Saija. Ihanasti sanottu ja olen täysin samaa mieltä, tietäjät tietää ❤️

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *