Näppärä – neulekoru

79,00

Näppärä neulekoru on 925 hopeaa.

Näppärä – neulokoru on kaunis hopeinen riipus, joka on luotu neulojan tarpeisiin. Hopeisessa renkaassa kolme papukaijalukolla kiinnitettävää koristetta, perhonen, lintu ja sydän. Voit käyttää koristeita silmukkamerkkeinä tai kiinnittää koristeen lukolla neuleen pintaan.

Hopeaketju 60cm

3 klp Hopeisia koristetita: lintu, perhonen ja sydän.

Merkeissä 13 mm korkea papukaija lukko (hopeaa). Voit käyttää niitä silmukkamerkkeinä tai progress keepereinä työn edistymisen seuraamiseen.

Tilataksesi tuotteen lisää se ostoskoriin ja tilaa. Saat tilausvahvistuksen ja ”laskun” heti sähköpostiisi. Tilausnumerosi näkyy pankin tietojen alapuolella hakasuluissa. Ilmoita tilausnumero maksun yhteydessä viestikenttään. Maksutiedot näkyvät myös ruudulla heti tilauksen tehtyäsi.  Aloitan tuotteen valmistamisen mahdollisimman pikaisesti tilaus järjestyksessä, ja toimitan heti kun maksu näkyy tililläni. Mikäli sinulla on kiireinen aikataulu, tarkista saatavuus etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pinjodesign@gmail.com

Toimituskulut  4.90 e (sis alv) lisätään automaattisesti laskuun.

Postituksen yhteydessä saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksen valmistumisesta ja ladattavan pdf-tiedoston, joka sisältää hopeanhoito-oppaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näppärä – neulekoru”