Villapesukorvikset

165,00

Osasto:

Villapesukorvikset on valmistettu 925 hopeasta. Malli on ensimäinen  suunnittelemani ja valmistamani koru, heti artesaani opintojeni alusta. Se on syntynyt rakkaudesta neuleyhteisöön, joka on muodostunut neulepodcastin, Villapesuohjelman ympärille.

Kouku 925 hopeaa.

Peilikiilto.

Voidaan valmistaa myös matatulla pinnalla. Mainitse kommenttikentässä, mikäli haluat matatun pinnan.

Neulefestareiden ajan 8. – 11.7.2021 tarjoan ilmaiset postimaksut koodilla festarit21. Festareiden aikana tehdyt tilaukset valmistetaan viikolla 28 tilausjärjestyksessä ja postitetaan mahdollisimman pian. Festareiden aikana en vastaa kysymyksiin, mutta voit jättää tilauksen yhteyteen pyynnön, niin otan sinuun yhteyttä heti palttuani.

Tilataksesi tuotteen lisää se ostoskoriin ja tilaa. Saat tilausvahvistuksen ja laskun heti sähköpostiisi. Tilausnumerosi näkyy pankin tietojen alapuolella hakasuluissa. Ilmoita tilausnumero maksun yhteydessä viestikenttään. Aloitan tuotteen valmistamisen mahdollisimman pikaisesti tilaus järjestyksessä, ja toimitan heti kun maksu näkyy tililläni.

Toimituskulut  4.90 e (sis alv) lisätään automaattisesti laskuun.

Postituksen yhteydessä saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksen valmistumisesta ja ladattavan pdf-tiedoston, joka sisältää hopeanhoito-oppaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villapesukorvikset”