Huikea kesä 2020

- Since 1984 -

Olen tehnyt paljon töitä ja ollut silti lomalla!

Oman yrityksen perustaminen...

Se on iso juttu. Se on vaatinut paljon mietintätyötä, päätöksiä ja punnitsemista. Monia sellaisiakin asioita, joita ei osannut ottaa huomioon.

NEULELOMA YSTÄVIEN KESKEN

Vietettiin huikeat neljä päivää neuleystävien kanssa asuntoautoillen ja neuleleirille osallistuen. Se on sitä parasta inspiraatiota. Näillä reissuilla syntyy hurja määrä ideoita ja paluumatkalla jo tuntuu, ettei ideoille tule loppua.

Jos haluat katsoa pätkän matkastamme, pääset tuosta alhaalta katsomaan Villapesuohjelman liven, jota kuvattiin Jyväskylässä.

Rippiristejä ja juhlia

Meille sattui tälle kesälle monet rippijuhlat. Juhlat ovat ihana vastapaino arjelle, jopa kesäiselle sellaiselle. On loistokasta pukeutua juhlaan sopiviin vaatteisiin ja viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. 

Tänä kesänä olen ollut myös mukana ihan uudessa jutussa

Paja 1605 aloitti kesäisen POP UP myymälän oulun torinrantaan, aittaan numero 7. Sain omatkin korut myyntiin sinne. On ollut huikean opettavaista ja jännittävää seurata tämän uuden myymälän tarinaa.

Mökillä sielu lepää

Vietimme ihania hetkiä mökillä kauniin luonnon keskellä. Yhdessä on niin hyvä olla.

Miekojärvi

Juhannuksen aikaan hyttysiä oli enemmän kuin koskaan, luulen. Voi sitä ininän määrää. Kauniissa maisemissa sielu lepää. Levonja ajan ottaminen on varsin tärkeää, liian väsyneenä ei ajatus luista, eikä hommat etene.

"Eniten rakastan hetkiä"

Niistä on muistettava nauttia

Marjaretkillä pää nollautuu

Olen nauttinut kesän kukkasista, ihana kaikista. Ne on ihan täydellisiä, jokainen tavallaan. Jopa nuo piennarten tavalliset kukkiat, jotka täyttävät loistollaan tienvarret, ne häkellyttävät erityisyydellään.

Se on kesä!