Elementor #1540

Pilvilinnoja rakentamassa

Nämä kesän ensiviikot ovat olleet täynnä unelmaa, kiirettäkin ja runsasta lämpöä, mutta silti silkkaa unelmaa.

Pirjo - koruseppä

Juhannukselta me jäätiin koulusta lomalle, vähän vielä etätehtävää, mutta kotikonttorille kumminkin. Siinä samassa sain ihanan viestin rakkailta neuleystäviltä. Kysyivät, haluaisinko antaa koruni myyntiin Neulefestareille Jyväskylään sinne Ilon pöytään.

Voi onni! Minä haluan! Haluan sitä niin kovasti, etten osaa oikein pysyä pöksyissä.

”Toivon, että voisin viettää aikaa ihmisten parissa, siellä, missä kädentaitajatkin viihtyy, festareilla ja messuilla, sinne minä toivon pääseväni jonain päivänä”

 

Siitä alkoi isompi suunnittelu, uusi mallisto olikin jo tuloillaan, kakkos- vaihetta silmään ja töihin. Paiskin pitkää päivää, aamusta iltaan. Hymyssä suin. 

Jännittää niin kovin, millainen mahtaa olla vastaanotto?  Vaikkakaan, ei sekään, että mitään ei menisi kaupaksi olisi missään nimessä katastrooffi. Tämä on ollut hieno ja opettavainen kokemus. Ja messuja on tulossa syksymmällä.

Olen ihan kippurassa tästä ilosta.

Nähdäänhän festareilla?

Mukava – neulekoru on syntynyt silkasta rakkaudesta lankaan. Siitä tunteesta, kun nostaa käteensä kauniin käsinvärjätyn vyyhdin, tai sormeilee upeaa suomalaista villaa. Vyyhdin muotoinen koru on saanut seurakseen hopeiset laukkaset, ne viestivät rakkaudesta lapiin ja käsityöperinteisiin. Laukkaset välkehtivät kauniisti valon osuessa nihin.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.