Pinjo design on mukana Suomenkädentaitomessuilla

Viime vuonna, kun olin juuri perustanut yritykseni, hain mukaan Taito yrityslaboratorio hankkeeseen. Olin valtavan onnellinen kun sain paikan. Messut peruttiin, mutta onneksi yrityslaboratorio paikat luvattiin siirtää seuraavaan vuoteen. Ja se on nyt! Vihdonkin Suomi on auki ja messut voidaan pitää. Olen siis mukana.

Mukava - hopeariipus

Taitoliitto ja Suomen Kädentaidot -messut ovat tarjonneet messujen ensikertalaisille uuden, aloittelevien yrittäjien messukokonaisuuden, jossa messupaikka on yrittäjälle maksuton. Yrittäjät valittiin avoimen hauen perusteella. Osastolla kolme käsityöyritystä tuo omat tuotteensa ensimmäistä kertaa näille messuille yleisön tutustuttaviksi. Luvassa on uusia testituotteita ja palautteen keräämistä yrittäjämatkan alkutaipaleen vahvistamiseen. Tule tutustumaan ensimmäisiin yrityslaboratorion yrittäjiin messujen C-halliin Taitokadun yhteyteen, osastolaikka A1270.

uniikkikoru hopeakoru,elämäni palaset

Pinjo design on syntynyt intohimosta käsillä tekemiseen. Inspiraation koruihin tarjoaa ihmiset, yhteisö, yhdessä tekeminen ja ystävyys — tahto elää ja olla käsityön keskellä, muiden käsillä tekijöiden joukossa. Yrittäjä Pirjo Lakkapää on monille neulojille tuttu Villapesusiskot-vlogista. Ammatinvaihto vei opiskelemaan ja käsityöyrittäjäksi. Pinjo design suunnittelee ja valmistaa hopeakorut sekä korusarjat käsityönä Oulussa, monet korut nivoutuvat myös neuleharrastukseen.

Pinjo design suunnittelee ja valmistaa hopeakorut sekä korusarjat käsityönä Oulussa, oman pohjalaistalon suojiin rakennetussa pajahuoneessa. 

Kettumaisen muodon saanut Ovela on neulesormus, joka pitää langan  paikallaan. Ovela ohjaa langan juoksemaan juuri oikealla vauhdilla, tasoittaen samalla neulejälkeä. Se helpottaa myös neulomista kahdella langalla yhtäaikaa.

Kätevä on näyttävä neulekoru, jolla voi pyöräyttää helposti huivin paikoilleen tai kiinnittää napittoman neuletakin.

Mukava-neulekoru on näyttävä riipus, joka on syntynyt silkasta rakkaudesta lankaan. Se on kunnianosoitus kaikille suomalaisille lankavärjäreille, villantuottajille ja alan toimijoille. Lankavyyhdistä muotonsa saanutta korua elävöittää perinteikkäät laukkaset.

Neulon-korusarjan rinnalle on syntynyt useita koruja, joissa tarinoilla on vahva merkitys. Tarinat syntyvät elämän tärkeistä asioista, ihmisen ainutlaatuisuudesta, rakkaudesta, ystävyydestä, ilosta ja surusta. Ne on tehty muistuttamaan siitä, millä todella on merkitystä elämässä.

 

Messutarjous: Ovela ja Kätevä yhteishintaa 160 e (ovh 184e)

Otan messuille mukaan myös Mukava – neulekorut: Hopeiset riipukset, vaneriset korvikset langoilla ja uutuus tuotteen, vaneeriset korvikset hopeisilla laukkasilla.

vaneririipus koru

Tervetuloa tapaamaan minua messuille. Odotan innolla kohtaamisia.

Kerään palautetta kehittääkseni yritystäni. Tule siis kertomaan mielipiteesi. ❤️